BIOGRAFIE | PROGRAMMA'S | ENSEMBLES | PROJECTEN | PRIVE-LESSEN | COMPOSITIES | CONTACT


ENSEMBLES


PIETER CAMPO KWARTET

Het Pieter Campo Kwartet onderscheidt zich van het "gewone" jazzcombo door de originele bezetting.

Allerlei blokfluiten, op eigenzinnige wijze bespeeld, aangevuld met piano, contrabas en drum zorgen voor een unieke sound. Naast het uitvoeren van enkele bekende standards wordt er veel aandacht besteed aan het creŽren van eigen nummers. Hierbij is er veel ruimte voor experiment en variatie waarbij, door de combinatie van jazz en oude muziek, alsook door het verlaten van de normale "jazzsfeer", een eigen klank ontstaat.

meer info...

Het Pieter Campo Kwartet op jazzcombo.be


SARADA

Sarada is een jong ensemble dat zich vooral wil laten inspireren door het repertoire van de renaissance. Aanvankelijk startte dit ensemble als blokfluittrio, maar in hun voortdurende zoektocht naar nieuw repertoire hebben ze hun uiteindelijke sound gevonden door luit en zang toe te voegen. Bij het samenstellen van de programma's gaat veel aandacht naar research en wordt steeds op kopieŽn van historische instrumenten gespeeld. De naam Sarada verwijst naar de Indische godin van de kunsten en de muziek die uit de klank van haar cither het universum doet ontstaan.

Met het concertprogramma rond de componist Alexander Agricola won Sarada de publieksprijs op de International Young Artistís Presentation tijdens het Festival van Vlaanderen te Antwerpen (augustus 2006).

www.ensemblesarada.be


BLOK C

Onder de naam Blok C wordt een groep gepresenteerd die openstaat voor elk muziekgenre. Muziekstijlen zoals jazz, folk, pop, klassiek, barok, avant-garde, repetitief, experimenteel, enz... komen aan bod. Door deze genres met elkaar te vermengen ontwikkelt deze groep een uiterst krachtige eigen stijl. De leden van Blok C staan voor jong, dynamisch en uiterst creatief.

www.blok-c.org


PANTA RHEI

Het hartverwarmende ensemble Panta Rhei brengt eigentijdse en eigenzinnige muziek.
Een amalgaam van jazz, oude muziek, folk en klassiek.